Évkezdés

Kedves Szülők és Tanítványok! A járványügyi helyzetre való tekintettel idén nem tartjuk meg szokásos évnyitó ünnepségünket a művelődési házban. Az általános iskolák szeptember 1-i évnyitó ünnepsége után lehetőséget biztosítunk az általános iskola épületében a papír alapú pótbeiratkozásra. Ezen felül szeptember 2-án és 3-án 14 és 18 óra között felvételit és beiratkozást tartunk: a zenei és a néptánc tanszakokra jelentkezőket iskolánk Perczel utcai épületében (Perczel M. u. 48.) várjuk, a moderntánc, a társastánc, a grafika és a színjáték szakokra jelentkezőket a Széchenyi iskolában (Fáy ltp. 34.) fogadjuk.

Mindenkinek, aki korábban nem tanult iskolánkban (vagy csak szolfézst tanult, de most választ hangszert), felvételi meghallgatáson kell részt vennie, hogy dönteni tudjunk a felvételéről.

A papír alapú jelentkezés kötelező, tehát aki korábban online beiratkozott, annak is aláírásával meg kell erősítenie a beiratkozást, a tan- és térítésidíj-szabályzat és a házirend elfogadását, valamint az adatvédelemmel kapcsolatos nyilatkozatot is ki kell töltenie – mindezt a fent említett napokon és időpontokban.

A csoportos órák időpontjáról a felvételikor érdeklődjenek a tanároknál, az egyéni órák beosztása szeptember 4-én lesz, a pontos időpontokról a jelen, bővülő linken kapnak tájékoztatást. A tanítás szeptember 7-én (hétfőn) kezdődik.

Amennyiben kérdésük van, keressenek bennünket e-mailen vagy telefonon: http://www.bonyhadimuveszetiiskola.hu/kapcsolat/.

Tájékoztatásul a 2019-2020-i tanév térítési díjai: http://www.bonyhadimuveszetiiskola.hu/wp-content/uploads/2020/05/dijak-2020-21.pdf

Szeretnének hangszert választani, de nem tudnak dönteni? Online hangszerbemutatóinkat iskolánk YouTube-csatornáján megtekinthetik: https://www.youtube.com/channel/UCM34Be5PEBPZMMVEyCe2hEQ