Idén is moderntáncos sikerek!

Ahogy minden évben, idén is taroltak moderntáncos tanulóink a XXXII. Országos Táncművészeti Fesztivál paksi elődöntőjén. Mind Hitter Zsolt Tanár Úr, mind az idei tanév szeptemberétől nálunk tanító Borbandi Bettina Tanárnő kiváló munkájának gyümölcseként a legtöbb koreográfiánk bejutott a budapesti döntőkbe.

Hitter Zsolt Tanár Úr alapfok 3. évfolyamos csoportja 1. helyezést szerzett; továbbképzősei viszont sajnos nem juthattak a döntőbe, de nagyon szépen mutatták be a koreográfiát az atomvárosban.

Borbandi Bettina Tanárnő négy csoportot indított, közülük mind a négy továbbjutott Budapestre. Az alapfok 1. évfolyamos csoport 3. helyezéssel, a továbbképző 9. évfolyamos csapat 2. helyezéssel, az alapfok 4. és az alapfok 5-6. vegyes évfolyam a legkiválóbbaknak járó elődöntői 1. helyezéssel állhat színpadra a fővárosi döntőben.

A budapesti döntők időpontjai, amikor szoríthatunk a kicsiknek-nagyoknak: április 15-én a továbbképző 9. évfolyam, május 6-án az alapfok 3-4-5-6. évfolyam, május 13-án pedig az alapfok 1. évfolyam méreti meg magát.

Szeretettel gratulálunk a résztvevőknek és a felkészítő tanároknak, egyben további jó felkészülést kívánunk a döntőkre!