Virányi Sándor III. Regionális Magánének Találkozó – eredmények

2022. április 6-án rendeztük meg a a Virányi Sándor III. Regionális Magánének Találkozót, melyre pécsi, kaposvári, siófoki, mohácsi és bonyhádi énekesek jelentkeztek.  A hiánypótló versenyt először 2019-ben szerveztük meg, 2020-ban a koronavírus miatt elmaradt a rendezvény, tavaly online formában hirdettük meg, idén pedig újra személyes jelenléttel.  A zsűri tagjai Komáromi Alice magánének tanár, egyetemi oktató és Bognár Szabolcs operaénekes, egyetemi oktató, a Vivat Bacchus énekegyüttes tagja voltak.  A zsűri bronz, ezüst és arany minősítéssel értékelte a produkciókat.

Iskolánk tanulóit a következő minősítésekkel jutalmazták. Szóló ének kategóriában Komjáthi Alex Antal arany, Tóth Zsuzsanna ezüst, Király Zsófia, Kővári Kinga és Szaka Veronika bronz minősítést kaptak. Kamaraének kategóriában Jenei Jázmin és Szabó Gergely Zsolt arany, Király Zsófia és Komjáthi Alex Antal ezüst, Kővári Kinga és Tóth Zsuzsanna szintén ezüst minősítést szerzett. A növendékek felkészítő tanára Ócsai Annamária volt, zongorán Bérces Emese és Elmauer József működtek közre.

A nap legjobb produkciójának járó nívódíjat a zsűri Jenei Jázmin és Szabó Gergely Zsolt duettjének ítélte oda. A korrepetitori különdíjat Elmauer József kapta.